Bestelinformatie

Alle informatie over het huren van een smoking of rokkostuum

Borgsommen

Naast de huurprijs betaalt u ook een borgsom. Na retour ontvangst van het artikel in goede staat, ontvangt u de borgsom weer terug. Betaalt u de borgsom per pin, dan storten wij de borgsom na retourontvangst van de gehuurde artikelen in goede staat, weer terug op uw bankrekening.

Schade

Bij schade, of artikelen die niet (of niet op tijd) retour komen, ontvangt u een schadefactuur. Schades en manco’s worden eerst verrekend met de borgsom.

Borgbedrag:

  • Artikelen met huurprijs tot €50,- is €50,- borg;
  • Artikelen met huurprijs boven €50,- is €100,- borg.

Laten bezorgen van gehuurde artikelen

U kunt u bestelde artikelen ook laten bezorgen. Wij maken gebruik van de volgende verzendmogelijkheden:

PostNL pakket tot 10 KG, tot €500,- verzekerd, aangetekend, levering binnen 48 uur. Prijs €9,50 excl. 21% BTW

Overnight koerier, FietsXpress CO2 neutraal, next-day delivery door heel Nederland tussen 9.00 en 17.00 uur. Prijs €38,- excl. 21% BTW. Beste keuze voor het verzenden van verhuurartikelen die absoluut op tijd moeten zijn.

DPD, overnight service, next day delivery. Echter deze service dient tenminste 1 dag voor verzendendatum aangemeld/besteld te zijn. Levering door heel Nederland. Prijs €12,50 excl. 21% BTW
Buitenland levering mogelijk, prijs en bezorgtijden afhankelijk van land van bezorging.

Bezorging door smokinghuren.nl, hangend transport met onze eigen vrachtwagen is ook mogelijk. Snel, zeker en afgegeven bij de juiste persoon. Prijs: afhankelijk van afstand en hoeveelheid.

Ophalen en terugbrengen

Voor het retourneren kunt u naast het langsbrengen ook gebruik maken van de retoursticker en het terugsturen via DHL of PostNL.

Laat bij het ophalen van uw kostuum weten wat u wenst.

Betalen

U kunt bij ons alleen pinnen.

Bij het afhalen van uw bestelling betaalt u graag de huurkosten samen met de borg. De borgsom ontvangt u weer terug na retourbrengen van de bestelling, op tijd, en in goede staat.

Betaling per bank vóór afhaal of bezorgdatum

Betaalt u liever per bank uw bestelde artikelen dan is dat mogelijk. Echter uw betaling dient op onze rekening bijgeschreven te zijn vóór het ophaalmoment.

U ontvangt van ons een orderbevestiging, dan kunt u a.d.h.v. de orderbevestiging onder vermelding van het ordernummer, uw betaling giraal doen.

Bij het afhalen ontvangt u de factuur van uw bestelling. De factuur kunnen wij u ook per e-mail toesturen.

Betaling per bank voor zakelijke klanten

Betaling achteraf per bank, binnen 14 dagen na factuurdatum, is mogelijk als uw onderneming voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Alle correcte factuurgegevens zijn bij ons bekend
  • KVK gegevens zijn bij ons bekend
  • BTW nummer is bij ons bekend

Passen

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om uw smoking of rokkostuum te passen na afspraak, Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 020-3317602 of mail naar info@smokinghuren.nl.